maanantai 24. lokakuuta 2016

Vaaran hetkiä suihkukaapissa.

Old Spice Danger Time Shower Gel
Vaikkemme varttuneet Vatikaanissa, me 70-luvun suomipojat pääsimme silti sen verran läheisiin kontakteihin aikuisten miesten kanssa (sylittely tosin oli vielä tuolloin varattu hyvin pitkälti äideille), että aivopoimujen muistikeskuksiin tarttui muutamia vahvoja "miestuoksuja". Hien, tupakin ja pierun lisäksi seuraavat neljä ns. kemikaaliotuoksua leijailivat nenään  - Tabac, Mennen, Eau De Kolong (Kölninvesi) ja Old Spice. Tuon ajan ankeahkosta mustavalkoisesta Naapurilähiö-melankoliasta johtuen ei kyseisiin "partavesiin" ole tullut liitettyä järin moderneja tai puoleensa vetäviä mielikuvia saati kaipaavia mietteitä.
Ilokseni panin kuitenkin jo muutama vuosi sitten merkille, että noista tuoksuista yksi eli Old Spice on piristynyt melkoisesti.
Eritoten Amerikan mantereelta alkoi kantautua vahvoja merkkejä coolista ja trendikkäästä Old Spicesta!!! Merkittävä osa tässä uudessa tulemisessa oli Old Spicen mainonnalla ja minkä ilolla panin myös merkille, niin erityisesti ja nimenomaan Old Spicen uusilla suihkusaippuoilla.
Ilolla panin merkille myös kolmannen asian. Nimittäin sen, että kyseiset uuden sukupolven Old Spice -tuotteet kärjessään suihkusaippuat alkoivat rantautua myös tänne Pohjolan perukoille paremmin varusteltujen markettien kosmetogia/hygieniaosastoille. Ja lopulta myös itse uskalsin tarttua Old Spice Danger Time  -suihkusaippuaan (yhteen kolmesta hyllyssä olleesta eri tuoksusta) ja testata sen.
Muistot puhuivat omaa karua kieltään ja vastavuoroisesti uusi markkinointi omaansa - kovaa hype-kieltä jopa. Ja nyt sitten eläisin vaaran aikoja (Danger Time) suihkussani...
Kumpi voittaisi?
Siirryin siis kaikkeen pyhimpään eli suihkukaappini uumeniin. Jännityksestä tärisevin käsin tartuin punaiseen putkiloon. Kuten vastaavissa tilanteissa niin usein ennenkin kiihko otti minusta vallan ja truuttasin ensimmäisen tuhdin lastin sinertävää suihkusaippuaa kämmeneni sijasta seinään.
Old Spice Danger Time Shower Gel pitkin seiniä...


Tuijottaessani pitkin kaakelia alas valuvaa saippuavanaa kirosin omaa amatöörimäisyyttäni.
Alta aikayksikön tartuin pulloon uudestaan ja paremmin itseni halliten sain kuin sainkin testin käyntiin.
EI OLISI MISSÄÄN NIMESSÄ PITÄNYT!!!
Huoh...nimittäin karmaiseva pettymys. Tuoksu ja koostumus ja koko ns. yleisfiilis oli kuin jostain halpamarketin bulkkituotteesta. Suuriin lupauksiin (The Scent of Courage) ja hehkuvaan punaan oli pakattu tämän blogin ensimmäinen todellinen pettymys. Mitäänsanomaton eli vaikea sanoa mitään, eikä hajuakaan luvatusta rohkeudesta. Jos jonkun mielikuvan väkisin tähän pusertaa, niin ehkäpä Saksan jalkapallomaajoukkueen kimppasuihku vuodelta -96. Enkä tiedä miksi.
Vaahtona haihtuu pettymys viemäriin.
Tunteiden tasaannuttua löysin asiasta myös jotakin hyvää: ilman huonoja suihkusaippuoita ei olisi myöskään hyviä suihkusaippuoita. Ehkä annan vielä uuden mahdollisuuden jollekin toiselle tuoksulle Old Spice -tuoteperheessä.
Pisteet: 1/5

Ps. Minun pakko palata myös taannoiseen Palmolive Gourmet Vanilla -tuotteeseen ja muuttaa sen saamia pisteitä - vieläpä alas päin. Kyseinen saippua on osoittautunut pidemmässä käytössä niin paksuksi ja kermaiseksi, että sitä on vaikea saada puristettua pullosta ulos. Tuntuu jopa, että siinä olisi siellä täällä paakkuja. Siksi uudet pisteet Palmolive Gourmet Vanilla: 3,5/5
Pahoittelut arviointivirheestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti