keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Mies tarvitsee rinnalleen miehen.

Wingman 3-in-1 Multi-Gel Jet fuel ja Wingman Shover Fuel Cool mint + Tea tree
Maverick ja Iceman, Starsky ja Hutch, Rampe ja Naukkis,... Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Taistelupareja ja toistensa selänpesijöitä, joiden miehisyys ei muserru karvaisemmankin selustan hinkkaamisesta. Kiistaton totuus näet on, että mies tarvitsee miestä. Näin se on ollut niin sotatantereilla, vankiloissa kuin vaikkapa englantilaisissa sisäoppilaitoksissa. Niinpä ei ole yllätys, että tällä kertaa testipenkkiini joutuva parivaljakko saapuu sumujen saarilta. Ja täytyypä tähän väliin ihan reilusti kehuskella, että pääsin jo parin blogipostauksen jälkeen maistamaan sitä kuuluisaa ns. bloggarin makiaa. Nämä suihkusaippuat nimittäin saapuivat lähetin tuomana työpaikkalleni ns. for free.
No ei tässä vielä kannata päivätyötä lopettaa, mutta unelmiaan kannattaa töiden ohessa tavoitella. Sen tässä on jo kyllä ilokseen taas havainnut. Mutta löpinät sikseen ja suihkuun!!!
Nämä veijarit saivat kunnian päästä taloyhtiöni saunatiloihin testattaviksi. Sattui nimittäin olemaan viikottainen saunavuoroni. Se myös mahdollisti kahden eri saippuan testaamisen yhdellä kertaa, sillä kävin testaamisen välissä levähtämässä pitkissä löylyissä. Näin henkinen välimatka testitilanteiden välillä kasvoi riittäväksi ja kumpainenkin saippua sai täyden huomioni ja riittävän objektiivisen arvion.
Esipesun suoritan Shower Fuelilla. Truuttaan kämmenelleni reilun satsin sinistä saippuaa. Nuuhkin sitä vasta nyt, sillä suihkusaippuoiden todelliset aromit puhkeavat valloilleen vasta kun ne pääsevät kosketuksiin ihon kanssa. Ja tuoksu kyllä pitää sen, minkä paksu tuubi kuoressaan lupaa. Viileään minttuun sekoittuu häivähdys siirtomaa-aikaista teehetkeä - olisko kupissa Earl Grey tai Prince of Wales? Tuoksu on loppupeleissä kuitenkin sangen geneerinen tämän lajityypin 2-in-1 -suihkusaippuoiden tuoksu, mutta siinä mielessä helppo ja sopii pahimmankin homofoobikon beauty bagiin. Rakenteltaan Shower Fuel on miellyttävä. Juokseva, muttei silti karkaa heti kämmeneltä kaakelille ja vatkatessa vaahtoutuu myös mukavasti.
Huolellisen huuhtelun ja löylyjen jälkeen tartun 3-in-1 Multi-Geliin, joka ilmoittaa tuoksukseen jännästi Jet fuelin. Yhtä mielenkiintoinen on saippuan käyttökonsepti, jossa perinteisen vartalo- ja hiustenpesun lisäksi saippuan vaahdon avulla hoituu myös parranajo!!! Enpä ole moiseen vielä törmännyt. Niinpä saippuan rakenne onkin kevyesti geelimäinen ja sellaisena kyllä erittäin miellyttävä ja mukava käyttää yhtälailla ala- kuin yläpesuunkin. Entäpä se tuoksu sitten? Jet fuel? Onneksi ei kuitenkaan kerosiini, mutta ihanan macho kylläkin. Jotain sitrusta, jotain inkivääriä, ehkäpä ripaus taidolla rakennettua drinkkiä. Erilainen, mutta pelkästään hyvällä tavalla. On helppo kuvitella, että juuri tällaiselta tuoksuisi amerikkalaisen hävittäjälentäjän iho Isiksen tukikohtaan tehdyn onnistuneen pommituslennon jälkeen. Alfa-Delta-Tango. Roger that!!!
Lopulta olin myös kovin helpottunut, että kummallakin Wingmanilla on reilusti oma luonteensa eli olivat Matin ja Tepon sijaan enemmänkin kuin Gallagherin veljekset.
Käsitykseni mukaan nämä ja muut Wingman-miestentuotteet ovat ilmestymässä kauppojen hyllyille ihan näillä näppäimillä.
Pisteet: Shower Fuel 4/5 ja Jet Fuel 5/5

Ps. Julistan tässä myös blogini ensimmäisen lukijakilpailun alkaneeksi. Kaikkien tuonne kommenttikenttään peukuttaneiden kesken arvon kolme miehekästä Wingman kasvojenhoitotuotetta (kuvassa). Kannattaa siis nostaa emoji-peukkua kuin Tom Cruise omaansa konsanaan Top Gunissa...
34 kommenttia:

 1. Fantastinen blogi (y) Tänneppäin vain Maverickia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos John! Suoritan arvonnan huomenna. Toivotaan, että onni potkii siihen suuntaan.

   Poista
 2. Tahdon ehdottomasti tankata jet fuelia itseeni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on komea nimi! Toivotaan että arvossa lykästää.

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Kyllä tässä posket jo roikkuukin.. kelpais kohotus kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää seistä käsillä, niin roikkuu taas ylöspäin.

   Poista
 5. Toivoisin, että arvostelisit Dermosilin mentholintuoksuisen Sauna Soap -saippuan. Niin väkevä, että mukavasti kihelmöi herkemmissä paikoissa. Henkilökohtainen suosikki!

  Tärkeä blogi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Konsta! Kyllä tärkeällä asialla ollaan. Tuo Sauna Soap kuulostaa mielenkiintoiselta. Pannaan korvan taakse.

   Poista
 6. Rampe ja Naukkis :D Nyt on menty asenteella :D

  VastaaPoista
 7. Toivoisin arvosteluun Old Spice -suihkusaippuoita. Omat suosikkini ovat Whitewater ja Danger Zone.

  VastaaPoista
 8. Tätä on pakko jäädä seuraamaan!

  VastaaPoista
 9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 10. Kivoja nämä suihkusaippua-arvostelut. Sikäli ikävää, että noita saippuoita tosiaan myydään erikseen miehille ja naisille. Ihan kuin miehet eivät saisi tuoksua kukkasille tai naiset kerosiinille. :( Joskus vieläpä niissä purkeissa on täysin samaa ainetta, mutta hinta on eri. Peukkua tässä pitää kyllä antaa. 👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olet täysin oikeilla jäljillä. Arvonta huomenna!

   Poista
 11. (y) Tästä puhutaan liian vähän. Mukaan myös suihkunjälkeisten tuotteiden testausta! Rasvat ja balsamit lähtee! Peukku

  VastaaPoista
 12. (y) Tästä puhutaan liian vähän. Mukaan myös suihkunjälkeisten tuotteiden testausta! Rasvat ja balsamit lähtee! Peukku

  VastaaPoista