keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Tervetuloa suihkusaippuoiden kiehtovaan maailmaan.

Palmolive Gourmet Chocolate Passion
Body Butter Wash

Tästä alkaa matkani bloggaajana. Kiitos, että saan kulkea sen hoipertelevat ensiaskeleet kanssasi hyvä lukija. Kuten jo varmaan oikeanpuoleisista kuvista huomaat, niin käsittelen tässä blogissa suihkusaippuoita. Miksi ihmeessä, saatat kysyä. Ja sinulla on siihen kaikki oikeus. Niinpä vastaan.
En imenyt kiintymystäni suihkusaippuaan suinkaan vielä äidinmaidossa, vaan rakkaus on syttynyt pikku hiljaa - kokovartalopesu kokovartalopesulta. Ollen nykyään tärkeä osa vähintään kerran päivässä tapahtuvaa puhdistautumisriittiäni.
Kuumasta vedestä nouseva höyry, joka kietoo suihkukaapin lasiseinät utuiseen kääröön, suihkun sylkemän veden tasainen ropina ja lätinä kaakelissa. Iholle levittäytyvä saippua - milloin voimakkasti tuoksuva, milloin mieto. Toisinaan paksu ja liikkeissään jähmeä, toisinaan taas sormien läpi vikkelästi livahtava vekkuli. Ja aina lopulta vaahto, joka kuolee yhtä nopeasti kuin syntyykin ja katoaa vanana vartaloa pitkin lattiakaivoon.
Palmolive Gourmet Chocolate Passion
Body Butter Wash kämmenellä
Kaikesta tuosta ovat suihkuhetkeni tehty. Ja niissä minulle tärkeää roolia näyttelee jokainen kerta nimenomaan suihkusaippua. Ei shampoo tai hoitoaine. Mutta pidemmittä puheitta asiaan. On ihka ensimmäisen suihkusaippuatestin aika!!!

Aistikkaan aromaattinen suklaaviettelys Palmolivelta.
Palmolive on tuonut markettien hyllylle jo aika päiviä sitten uuden Gourmet-sarjansa. Omaan ostoskoriini niistä päätyivät lopulta Citymarketin Mammuttimarkkinatarjouksen siivittämänä kaksi eri tuoksua, joista ensimmäisenä testiin pääsi komeaa Chocolate Passion Body Butter Wash -nimeä kantava saippua.
Jo heti saippuaa pullosta puristaessa tajuaa, että nyt ei olla tekemisessä minkään laihan litkun kanssa. Kermaisen paksu saippua pysyy myös kämmenellä hyvin ja kestää laimennusta. Ja se tuoksu. Tuote pitää sen minkä lupaa. Tuoksu on voimakkaan viipyilevä suklaan ja kerman yhdistelmä. Vahvasti mieleen nousee Baileys-kermalikööri.
Paksun rakenteensa ansiosta saippualla on miellyttävän helppo pestä koko kroppa. Ja yhdellä kämmenellisellä pesee helposti koko kropan jokaista koloa myöten. Vaahtokin on runsas ja suihkukaapin täyttää suklainen aromi.
Näin hyvällä tuotteella on kyllä ilo aloittaa blogin pitäminen.
Pisteet 5/5

Ps. Kun päivällä palaverissa käteni hakeutui puolihuolimattomasti nenäni läheisyyteen, tulvi sieraimiin edelleen mieto kermasuklaan aromi... Pääsisipä suihkuun.5 kommenttia:

 1. Hienoa, että tulit ulos suihkukaapista ja jaat kanssamme intohimosi suihkusaippuoiden kaikkia aisteja hievelevään maailmaan. Tuskin maltan odottaa tulevia kirjoituksiasi.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Sähän kirjotat iha hittiblogia! Kerrankin joku, joka tajuaa haistelun päälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nelli! Mitä olis elämä ilman tuoksuja ja hajuja?

   Poista