sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Tuoksussa elät ikuisesti.

Palmolive Gourmet Vanilla Pleasure Body Butter Wash ja Pirkka hautakynttilät
"Pasi, mummin pikku pellavapää, toisitko mummin lukulasit sieltä piirongin päältä? Mummi antaa sinulle sitten kettukarkin..."
Tuoksu. Muisto. Tuoksu. Muisto. Niinhän se menee. Niin meidät on rakennettu ja neurojärjestelmämme hienoviritetty. Vaikka elämme ns. visuaalisessa maailmassa, ovat tuoksut tai hajut vahvaakin vahvempia sillanrakentajia nykyisen ja menneen välillä. Yksi nuuhkaisu vie hetkeen neljäkymmentä vuotta sitten. Mummolan keittiöön, jossa tuoksui usein vaniliini. Huolettomaan lapsuuden idyliin. Sinne kiidätti minut suihkukaapistani Palmolive Gourmet Vanilla Pleasure Body Butter Wash. Samoin kuin edellisessä blogissani testattu saman Gourmet-sarjan Chocolate Passion on  tämä Vanilla Pleasurekin todella paksu ja täyteläinen - jopa kermainen - suihkusaippua.  Luulenpa että näin on laita kaikkien sellaisten saippuoiden kanssa, joiden nimessä esiintyy Body Butter. Itse olen juuri tällaisten rakenteeltaan paksujen suihkusaippuoiden ylin ystävä. Saippua pysyy kämmenellä eikä valu samantien pesuveden mukana sormien välistä, kuten monen litkumman saippuan kanssa valitettavan usein pääsee käymään. Vaikka nämä "butterit" ovat yleensä hieman hintavampia vaihtoehtoja, on niiden menekki itse pesutilanteessa laihempiin litkuihin verrattuna vähäisempi. Paksussa saippuassa myös tuoksu tulee vahvempana ja jotenkin aidompana esiin.
Vaikka tämän vaniljaisen tuntuma ihoa vasten on aivan yhtä ihana ja luxus kuin tummemman toverinsa, niin tuoksussa se hieman häviää suklaalle. Mutta vahvasti makuasiota nämä tietenkin ovat. Että tykkääkö enemmän suklaasta vai vaniljasta. Miten on sinun laitasi? Olisi kiva kuulla se tuolla kommenttikentässä. Mutta ehdottoman vahva suositus näille kahdelle kokeilemalleni Palmolive Gourmet -sarjan tuotteelle!
Vaniljantuoksuinen mummini on jo vuosia sitten laskettu haudan lepoon. Mutta tämän suihkusaippuan vaniljaisen tuoksun myötä saan hänet suihkuun kanssani aina kuin niin haluan. Sellainen se on tuoksun voima!!!
Pisteet 4,5/5

Ps. Kiitos kaikille, jotka kommentoitte ensimmäistä blogiani - eritysesti facebookin puolella. Paljon hyviä ideoita on nyt muhimassa tulevan varalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti