sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Mikä saa minut tarttumaan pulloon?


The Body Shop Fuji Green Tea Shower Gel tulee tyylikkäässä pullossa.
Tornadon sisällä on tyyntä ja hiljaista.
Mutta sen ulkokehällä pyörivät villiä ja kontrolloimatonta valssiaan kuin humalainen hääpari pääministeri Sipilän sponsoripipo ja Leonard Cohenin musta Fedora. Tomun ja pölyn keskeltä voi erottaa myös kioskin A-standysta irronneen iltapäivälehden lööpin ja siivousvuorosta syntyneen riidan.

Mutta itse olen tyhjiössäni tyyni. Maalliset murheet hukkuvat valuvan veden huminaan. Edes pienen hetken olen vain onnellinen, en yhtään mitään muuta kuin onnellinen.
Näitä hetkiä varten elän. Näiden hetkien vuoksi tartun pulloon. Vähintään kerran päivässä. Parhaina kahdesti.

Ja tällä kertaa minulla on kourassani The Body Shopin Fuji Green Tea Shower Gel (250ml).
Jo edesmenneen Anita Roddickin perustaman maailmanparannuskosmetiikkabrändin hengentuote.
Suihkusaippua, joka on liki neljä kertaa kalliimpaa kuin tavalliset marketissa myytävät pullot. Silti tartun siihen, sillä pesen pesu pesulta itselleni hieman puhtaamman omatunnon.

Kuten rakas lukijani tiedät, niin Japanissa on kaksi puolta - likainen ja puhdas. Ja kun suihkusaippua-asioilla liikutaan, niin pysytään kaukana bukkake-videoista, Takeshi Kitanon elokuvista ja harakireistä. Sen sijaan heittäydyn täysillä mukaan Japanin vehreälle maaseudulle, Fuji-vuorta kiertäviin laaksoihin, joissa Geisha tarkoittaa vain fiksusti keskustelevaa seuraneitiä, ei muuta.

Mutta miten itse saippua sitten lopulta ns. performoi?

Onko siinä mitään? On siinä, mutta kovin väritöntä ja ohutta on tämä saippua!!!
Kovin on anteeksi pyytelevä ja nöyrä tämä suihkusaippua luonteeltaan.
Niin tuoksu, rakenne, väri, ihotuntuma kuin vaahtokin ovat järjestäen erittäin vaatimattomia. Ja se on rakkaat lukijani minulle suuri pettymys!!! Ei vain siksi, että kyseinen suihkusaippua on liki neljä kertaa muita saippuoitani kalliimpi, mutta olisin niin halunnut, että tästä Fuji Green Teasta olisi tullut uusi sensuelli suosikkini niihin kaikkein intiimimpiin suihkuhetkiini (kun vaahto leikkii paikoissa joihin muut vaahdot eivät koskaan pääse) korvaten rakkaat "Gurreni".
Ja ymmärränhän minä toki sen, ettei feodaali-japanilaisuuteen ja eritoten kyseiseen Green Tea -konseptiin mikään älämölö sovi, mutta tämän saippuan kanssa koen olevani suihkussa aivan yksin ja se ei ole tunnetila, jota suihkuhetkiltäni haen, EI TOU-DEL-LA-KAAN!!!
Eli pettynyt on tunnelma tätä kirjoittaessa kyllä nyt. Mokoma ylihintainen litku!!!

(Pidän tässä välissä pienen tauon ja katson youtubesta Ystäväni Totoron bussipysäkkikohtauksen, jotta rauhoitun ja näen maailman taas kauniina ja kostean tuheroisena...)

No niin. Haluan uskoa hyvään ja lähestyä asioita positiivisen kautta, niinpä totean tässä, että Fuji Green Tean pullo on erittäin onnistunut yksinkertaisen esteettisessä kauneudessaan. Ja jokainen ostettu pullo minun ymmärtääkseni tekee myös maailmasta hieman paremman paikan, jota Roddickin täti pilven reunalta tumma kiharainen tukkansa hulmuten katselee ja toteaa:
- This is easy to nod.  (Tälle on helppo nyökätä. )

Pisteet: 1,5/5

Ps. Tunnelmasta toiseen, sillä käännän kokkani jo parin päivän päässä edessä häämöttävää Poikien Suihkuilta Vol. 1:sta!!! Suihkutelkaa toisianne!3 kommenttia:

  1. Oletko tutustunut "I love"- sarjan suihkusaippuoihin? Sarjan nimi on toki hieman girlie, mutta koska olet ennakkoluuloton ja rohkea mies,uskallan suositella erityisesti Lemon Sorbettia. Ehdoton suosikkini!

    VastaaPoista
  2. Voiko perinteisen Mäntynestesaippuan lukea suihkusaippuoiden joukkoon, vaikka se onkin enemmän kotonaan mökkisaunalla?

    VastaaPoista