perjantai 11. marraskuuta 2016

Nyt bailataan! Suihkusaippuacocktail on täällä!

Kun minä olen suihkussa kera saippuoideni, minä elän. Minä olen. Ich bin. I am. Ja är. Yo soy.
Muualla olen kuin ympärivuotiseen toppapukuun koteloitu perhosen toukka, joka väristen odottaa sitä hetkeä, kun suihkuhanasta alkaa virtaamaan kuuma vesi, johon pian yhtyy suihkusaippuan neste sekä sekoittuu aromi.
Enkä minä suinkaan vain elä/ole, vaan annan itselleni luvan myös seota. Go loco!
Ojennan itselleni lupalapun, jossa lukee, että minulla on täysvapautus länsimaisen yhteiskunnan minulle asettamista käytösnormeista sekä luterilaisesta etiikasta ja lupa myös ns. villiintyä.
Käytännössä se tarkoittaa etten ole suihkussa vain yhden saippuan mies, vaan saatan käyttää yhden peseytymisen aikana siekailematta hyväkseni jopa kolmea-neljää eri saippuaa.
Kainalot yhdellä, rintakarvoitus toisella, kasvot kolmannella ja alapää neljännellä!!!
Ja rakkaat lukijani, näyttäkää minulle laki, joka sanoo, että ihmisen on tuoksuttava samalta päästä varpaisiin, niin minä näytän teille Antti Tuiskun tyttöystävän.
Sillä kun meikämandoliino suihkuttelee, niin peto on irti!
Tällä kertaa peto piti kuitenkin kaulapantaa, sillä tarkoitus oli testata samalla kahta uutta suihkusaippuaa. Rinta rinnan suihkukaappiin asettuivat rakastamani Palmolive Gourmet -sarjan uusin tulokas Strawberry Touch Body Butter Wash sekä kovin pragmaattisesti nimetty Pirkka Suihkusaippua Coconut.
Vasemmalla Palmolive Gourmet Strawberry Touch Body Butter Cream ja keskellä Pirkka Suihkusaippua Coconut

Ne teistä, jotka tuntevat minut lähemmin tietävät, että rakastan myös kookosta sen kaikissa olomuodoissaan. Niin tuoksuna kuin makunakin. 
Jännä oli nähdä, kuinka kansallinen ns. kaupan oma merkki pärjäisi isolle kansainväliselle brändille?
Ihan hyvin!
Molemmilla saippuoilla oli omat hyvät ja huonot puolensa ja vieläpä vastakkaiset. Strawberry Touch oli rakenteeltaan ja ihotuntumaltaan jopa erinomainen, mutta tuoksussa oli valtettavan paljon teollista esanssia. Eikä se siten siirtänyt minua mansikkapeltojen kupeeseen.
Pirkka Coconut sen sijaan hurmasi ihanan ja aidon kookosmaisella tuoksullaan, mutta mutta. Rakenteeltaan, väriltän ja fiilikseltään Pirkka muistutti - anteeksi nyt vaan siveyden sipulit - saippuanesteen sijasta siemennestettä. Vieäpä kovin laimeaa sellaista.
Onneksi olin villi.
Ajattelin lähteä aivan uusille ja tallaamattomille poluille! Vai miltä jengin korvissa saundaa suihkusappuacocktail? Olisiko maailman ensimmäinen? Niin tai näin, niin luitte sen täältä...
Hain keittiöstä tyhjän ja pestyn lasipurkin, johon kaadoin ensin pohjalle paksumpaa Palmolivea ja sen päälle vetistä Pirkkaa. Ja avot!
Ehei, kyseessä ei ole Pasin Väestöliiton palvelipisteessä luovuttama ns. tuotos. Vaan päällä läpikuultava Coconut ja pohjalla pinkki Strawberry Touch eli kotitekoinen Suihkusaippuacocktail!!!

Lasipurkista leijaileva kahden saippuan yhteistuoksu - mansikka ja kookos - oli kerrassaan hurmaava. Samalla tuollaista avointa purkkia, johon on kaadettu suihkusaippuaa, voi rauhallisin mielin suositella myös kylppärin tai vessan ilmanraikastajaksi. Siinä kuulkaa kolmen päivän putken jälkeinen krapulaköntsäkin jää "tuoksussaan" suihkusaippuacocktailin jalkoihin.
On kyllä todella ihanaa löytöretkeillä suihkusaippuoiden maailmassa ja tehdä uusia läpimurtoja!!! Suosittelen.
Myös itse pesussa cocktail toimi mukavasti. Mitä nyt perinteinen puristusefekti jäi uupuumaan ja homma oli kämmenelle valuttamista.
Mutta olipahan trippi tämä suihkukeikka. Mansikka, kookos, mansikka-kookos, kookos-mansikka,...
Olkaa rohkeita! Seotkaa ja sekoittakaa!
Pisteet:
Strawberry Touch 3/5
Pirkka Coconut 3/5
2 kommenttia:

  1. Hahaa, hilpeää! Oletko testannut Foreverin aloe vera -suihkusaippuoita, meillä on kaksi - eipäs vaan peräti kolme!! - juoksevaa vaihtoehtoa; Olen itse käyttänyt kahta, täytynee taas ottaa käyttöön kolmaskin. Rakastan näitä! Ansaitsen näillä ja muilla Foreverin tuotteilla elantoni, joten ota yhteyttä, jos haluat näitä testattavaksi. Voit käydä kurkkaamassa sivuiltani, löydät tuotteet shopista ja löydät sivuilta myös yhteystietoni :) www.aloehelsinki.fi. Voin laittaa sulle myös suorat linkit kunkin tuotteen sivulle, mutta just nyt en ehdi...

    VastaaPoista
  2. Kookos, suklaa, mansikka, terva, minttu....... hyviä tuoksuja saippuoissa ja toisinaan saipuaa joutuu tahtomatta tai tahtoen suuhun makusteltavaksi. Useimmiten maku on hirveä pettymys, joskus taas kitkerä yllätys. Tuleeko maistettua myös?

    VastaaPoista