keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Liian monta suihkusaippuaa, liian vähän aikaa.

Myönnetään. Välillä tulee hetkiä, kun pelkään jaksamiseni puolesta. Loppupeleissä koen kuitenkin, että minulla suuri vastuu ja velvollisuus teitä rakkaita lukijoitani kohtaan. Kun illalla painan pääni tyynyn, tunnen syyllisyyttä, jos taas on lipunut yksi päivä kohti menneisyyden ulappaa ilman testattua suihkusaippuaa.
Moni teistä varmaan ajattelee, että asetapa nyt asiat tärkeysjärjestykseen siellä sängyssäsi...
Mutta sen sijaan, että alkaisin pohtimaan kuinka poistan sodat ja nälänhädän maailmasta, käännyn voimaeläimeni Hefnerin Hugh:n puoleen.
Hattu pois päästä, Hugh Hefner!
Ja kuinka ollakaan Hugh päästää minut pahasta. Kipparin lakki rennosti päässä keikkuen Hugh murahtaa minulle jostain psyykkeni äärirajalta sijaitsevasta jacuzzistaan, että poika nyt on aika. Nyt olet mies ja tartut lopultakin kulta-mustaan puteliin, jota olet kaapissa piilotellut.

On siis aika ottaa tarkempaan syyniin Playboy VIP Full Body Shower Gel & Shampoo.

Pullon kyljessä kultaisella tuo ikonen pupu-logo, jolla kaulassa mirri (en usko, että Amerikan mailla aikoinaan tajuttiin visualistiikan sisältämää suomenkielistä kaksoismerkitystä!!!).
Kun logoa tarkastelee siten, että valo heijastuu eri kulmista, huomaa, että kultaan on upotettu hienovarainen naisfiguuri. Tyylikästä.


Kaktus, Playboy VIP Full Body Shower Gel & Shampoo ja Pirkka talouspaperirulla A.K.A. Köyhän Miehen Playboy Mansion
Mielessäni siirrän itseni Beverly Hillsiin ja osaksi Hefnerin koskaan loppumattomia allasbileitä. Tuolla on Charlie Sheen! Ja tuolla se Yksin kotona -näyttelijä! Tuolla Ritari Ässän auto!
Heitämme rennot yläfemmat, kun jatkan kohti pihasuihkua.

Kalifornian polttava aurinko siivilöityy vesisuihkun läpi muodostaen satoja pieniä sateenkaaria, joista jokainen johtaa oman kulta-aarteensa luokse. Mutta ei niistä tässä sen enempää.

Se, että kädessäni pitelemäni pullo on muovia eikä mustaa alabasteria, alkaa pikkuhiljaa palauttamaan minua takaisin marraskuiseen Suomeen.
Kämmenelle truuttaamani saippuageeli yllättää kuitenkin iloisesti värimaailmallaan, joka jatkaa pakkauksesta tuttua kulta-teemaa.

Amatööri erehtyisi luulemaan, että se kuuluisa viimeinen tippa lorahti Pasin kämmenelle, mutta kyseessä on Playboy VIP Full Body Shower Gel and Shampoo.

Mutta se mihin tämäkin suihkusaippua kompastuu, on tuoksu, josta puuttuu persoona.

Olisin toivonut, että tuoksussa oli ollut edes ripaus Hefneriä - persoonaa, tupakkatakkista pelimiestä, joka piippu toisessa ja playmate toisessa kainalossa, ilmoittaa meille kuolevaisille, että koskea saa ja jos ehdottomasti vaatii, niin katsoakin.
Mutta ei. Jälleen kerran tuoksu on se tuttu ja riskitön, geneerinen latteus ála miesten kuntosalin suihkuhuone.
Rakenteeltaan saippua on minun makuuni ehkä piirun verran liian juokseva, mutta sehän on viime kädessä makuasia, sanoi koira kun pallejaan nuoli.
Vaahto taasen on keskitasoa runsaampi ja pitää myös rakenteensa melko pitkään. Jolloin tuote on käytössä varmasti riittoisa.

Mutta, mutta. Nyt sitä persoonaa peliin suihkusaippuan valmistajat!!! Tuokaa markkinoille uusia, rohkeita ja persoonallisia tuoksuja ja miksei värejäkin sekä miksei pullojakin.
Muistakaa: Edes taivas ei ole rajana suihkusaippuoissa!!!
Pisteet: 2,5/5


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti