keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Risuaita Pasi on sininen.

Vaikka itse sanonkin, niin olen kauniin estetiikan ylin ystävä. Uskon, että sinäkin olet, koska viihdyt tämän blogini seurassa.
Siksi olenkin enemmän kuin innoissani, kun sain testattavaksi tällä kertaa, en suihkusaippuaa, vaan viiniä. Mutta en mitä tahansa viiniä, vaan sinistä valkoviiniä!!!
Passion Blue Chardonnay kämmenellä
Kyllä luit ja näit oikein. Chardonnay-viiniä, joka on sinistä!!!
Ajatelkaapa: Ensin sinistä suihkusaippuaa kämmenellä ja ihan kaikkialla keholla sekä kehossa ja sen jälkeen sinistä valkoviiniä lasissa ja huulilla. Tervetuloa täydellinen harmonia. Tervetuloa katkeamaton estetiikan polku.

Tuotteen harmoniseen estetiikkaan on panostettu: Korkkikin on sininen eli blue!!1
Ja jos tämän kirjoitukseni otsikko herätti sinussa ihmetystä, niin paljastan sinulle, että viinin nimi on Pasion Blue!!! Aikamoinen yhteensattuma. Ja koska sain viinin ilmaiseksi tätä testiä varten, niin sitoudun käyttämään tämän kirjoituksen/arvion yhteydessä trendikästä hästägiä eli risuaitaa kas näin: #pasionblue eli Risuaita Pasi on sininen.
No kun viinistä puhutaan, niin prosenttien ja värin lisäksi tärkeää on toki myös maku. Miltä sininen valkoviini sitten maistuu? Jos silmänsä sulkee, niin Chardonnay-valkoviinille.

Ai että, kun tekisi mieli kulauttaa molemmat ns. huiviin. Mutta vain toinen on viiniä. Ja toinen suihkusaippuaa. Mutta kumpi?
Jos silmät pitää juodessa auki, niin hassusti sininen väri tuo oman makuvivahteensa.
Onko se sitten hyvä vai huono vivahde, sen jätän sinun päätettäväksi rakas lukijani. Minulla meni koko pullo yhden suihkuttelun jälkimainingeissa. Niin ei ole koskaan käynyt suihkusaippuapullon kanssa.

Kippis ja kulaus!!! (Huom. Tilanne on lavastettu, sillä suihkutellessa on vaikea juoda ja henkiöllä on vaatteet päällä.)
Eli rohkeasti kokeilemaan Pasion Blue Chardonnayta! Ennen tai jälkeen suihkun.
Pisteet: 4/5 juomana (0/5 suihkusaippuana)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti