sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Curre, Kurre ja Gurre.

Minulla, kuten varmasti myös sinulla, on hetkiä, jolloin pelkkä pinnallinen - ihon päällä tapahtuva - puhdistautuminen ei vaan yksinkertaisesti riitä. Ei, vaikka kuinka hinkkaisi itseään sillä kaikkein rakkaimmalla suihkusaippualla joka paikasta ja kuinka monta kertaa tahansa, niin henkinen paistinrasva ei vain suostu irtoamaan sieltä sielun grilliritilöistä.
Sisäiseen puhdistautumiseen tarvitaan yksinkertaisesti vielä "kermaisempia" ja vahvempia "tuoksuja" kuin mihin suihkusaippua koskaan kykenee. Näin se vaan on, ystäväiseni.
Ja juuri tällaisten tosiasioiden myöntämisessä on oman sisäisen kasvumme ja kehityksemme alku ja miksei juurikin. 
Niinpä haluan toimia tässä nyt täysin avoimin kortein ja paljastan omat tämän hetkiset "voimaeläimeni",  joiden avulla suoritan oman kokonaisvaltaisen puhdistautumiseni juuri silloin, kun olo on erittäin likainen. Jotta pesu onnistuu, suosittelen etenemään alla olevassa järjestyksessä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

1. Curt "Curre" Lindström

Curt "Curre" Lindström nyt Thaimaan "auringossa".
Curre tuskin esittelyjä kaipaa, vaikka mies on viime vuodet paistatellut parrasvalojen sijaan lähinnä Thaimaan "auringossa". Currella on kuitenkin edelleen tärkeä rooli oman psyykkeeni ja itsetuntoni sidoslaastina.
Kaikkein syvimmällä ja tiukimmassa oleva kuona lähtee kropastani hyvin liikkeelle, kun annan Curren liukua sisääni ihan kunnolla ja kokonaan mitään säästelemättä, mutta ruotsalaisella hellyydellä. Samalla pääni sisäisissä stereoissa soi luonnollisesti Den glider in.
Vaikka Curre on myöhemmin kunnostautunut esim. yrityskonsulttina, parhaan lopputuloksen saan kun nautin Curreni vuosimallina -95. Semmoisena silmälasit jatkuvasti hieman huurussa -hahmona. Vähän siis kuin juuri suihkusta tulleena tai uuninluukku avoimena työntämässä pellillistä karjalanpiirakoita Moilasen leipomon tv-mainoksessa.
Aloita oma syväpuhdistus tästä.

2. Kurt "Kurre" Westerlund

Kurt "Kurre" Westerlund ja "kuplivaa".
Kun on Curre on rassannut ne kaikkein syvimmät likapesäkkeet puhtaiksi, jatketaan hienovaraista etenemistä kohti orvaskettä ja tali- sekä hikirauhasia. Tässä matkan vaiheessa minulla on tukenani Kurre. Toisin kuin em. ruotsalaisen kaimansa suhteen, niin Kurren rooli minun itseni puhtaana pitämisessä on korostunut vasta viimeisen kahden vuoden aikana. Iskelmätähti/salibandy-manageri -Kurre ei toiminut omalla kohdallani lainkaan, mutta nykyinen Las Vegas -Kurre sen sijaan toimii!!! 
Ja toimii juuri siinä vaiheessa, kun syvimmät tunnot ovat putsis clean ja niiden päälle on hyvä vetää kunnon amerikkalainen kestovaha Kurren tyyliin. Kurren vaha ei sisällä mehiläisvahaa, vaan neonvaloja, maailmanluokan osaamista ja jatkuvaa uudestisyntymistä. Sekä lihaa, josta 80% on silikonia ja loput kuplivaa. Ja jota saa tilattua 24/7, kun soittaa ns. toll free. 
Tässä puhdistushoidon Kurre-vaiheessa on ehdottomasti yhdistettävä ääni ja kuva. Aloita vaikka tästä.

3. Palmolive Gourmet "Gurre" -sarja

Palmolive Gourmet "Gurre" -sarja kokonaisuudessaan.
Jos olet seurannut tätä blogiani edes sivusilmällä, niin olet varmasti pannut merkille mieltymykseni Palmoliven Gourmet-sarjan suihkusaippuoihin eli Gurreihin. Ja haluan korostaa, että tämä rakkaus on pyyteetöntä, sillä en ole saanut yhtäkään Gurrea ilmaiseksi, vaan omalla rahalla marketista ne olen hankkinut!!!
No mutta takaisin päivän epistolaan. Eli nyt kun sisus on puhdas ja kiiltävä, on aika puhdistautua myös perinteisemmin ns. päältä. Tällä kertaa valitsin siihen rooliin Gurre-sarjan uutuuden Palmolive Gourmet Peach Delight Body Butter Washin.
Paksun kermainen ja runsaasti tuoksuva on tämäkin Gurre ja sopii siinä mielessä hyvin Curren ja Kurren seuraksi tällaiseen kokonaisvaltaiseen puhdistumisleikkin.
Täytyy tosin todeta, että samat pienet viat kuin Strawberry Touchissa, olivat läsnä myös tässä Peach Delightissa. Rakenne ei ihan saavuttanut samaa kermantuntua kuin Chocolate Passionissa (joka taas Vanilla Pleasuressa meni jo överiksi paksuine klimppeineen). Samoin tuoksu oli, vaikkakin hyvä ja vahva, niin piirun verran liian esanssinen, jos vertaa Chocolateen ja Vanillaan.
Mutta yhtä kaikki, erittäin hyvästä suihkusaippuasta on tässäkin tapauksessa kyse. Eritoten tällaisen kokonaisvaltaisen syväpuhdistautumisen pintapuolisena viimeistelijänä.
Pisteet: 4/5
Eli eipä sitten muuta kuin hyviä puhdistautumisia ja joulun odotusta!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti