tiistai 19. joulukuuta 2017

Tiedätkö sinä, mitä naapurisi kylpyhuoneessa tapahtuu?

Vaikeimmissakin hetkissä on aina mukana Rexona Sport Energy Kick Hair & Body

Miltä se tuntuu, kun lupaukset ja korulauseet valuvat veden mukana viemäriin. Kun tästäkin viikonlopusta, jonka piti olla koko perheen yhteistä aikaa vailla huolia ja ainaista pelkoa, tuli kuitenkin kaikkea muuta. 
Kun isästä näkee jo perjantain kauppareissulla, että muun perheen on syytä varautua mummolareissuun. Kun ostoskärryyn nostetaan, ei vain yhtä, vaan peräti kolme pulloa. Kun koko ajomatka marketista kotiin sujuu hermostuneessa hiljaisuudessa.
Kun isä sulkeutuu kylpyhuoneeseen eikä avaa ovea, vaikka muulla perheellä olisi millainen hätä tahansa. Kun koputukset ja huudot peittyvät suihkuavan veden kuohuun.
Kun vaahto, joka alunperin peitti hetkittäin iloisesti alleen arjen paineet, peittää lopulta kokonaisen perheen, pahimmillaan monia sukupolvia. 
Kun tuoksu ei katoa vaikka kuinka huuhtelisi. Kun jokainen huokonen kehossa huokuu sunnuntaina häpeää. Jota selän alla oleva kaakeli ei ime itseensä.
Tyhjät pullot. Tyhjät lupaukset. Tyhjä katse. 
Ja se karmea totuus, että tämä voi tapahtua kenelle tahansa. Puolisolle, lapselle, työkaverille tai naapurille. 
Ja lopulta pöydällä on tilanne, jossa jäljellä on vain kaksi vaihtoehtoa. Hangata itsensä hengiltä. Tai sulkea pullo. 
Vuosi sitten valitsin jälkimmäisen ja lopetin blogin kirjoittamisen. Se on ainoa syy miksi olen tässä taas kirjoittamassa. 
Matka on ollut pitkä ja täynnä haasteita. Retkahduksia on tapahtunut. Kun saippuantuoksuinen isä on taas hetkeksi luikerrellut paratiisiin. 
Mutta nyt olen ollut jo niin pitkään kuivilla, että uskallan taas pikkuhiljaa avata hanaa. Pikkuhiljaa puristaa pullosta. Pikkuhiljaa nuuhkia ja pikkuhiljaa tuntea kermaisen vanan - ensin kämmenellä ja siitä levitettynä muualle kehooni. Muuttuen lopulta vaahdoksi. Ihanaksi vaahdoksi.
Kaikki tämä merkitsee enemmän kuin te arvaattekaan. Kiitos siitä kuuluu teille.
Olen palannut.

Liikakäyttöä ei voi mitenkään puolustella, vaikka liikakäyttöön liittyisivät erinomaiset Rexona Men Dynamic Hair & Body sekä Palmolive Naturals Camellia Oil & Almond Shower Cream

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti